Böngrytor av det här slaget är tacksamma i och med att det går att göra mycket på en gång och sedan frysa in i portioner för framtida luncher eller middagar
Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd – buljongkokta matgryn av havre, vete och råg med smörstekta gula kantareller, morotsslantar, soltorkade cocktailtomater, röd lök och grana padano serverat på en bädd av olivoljefräst endivesallad
Har ni börjat ladda. Inför lördag så klart. Då drar årets upplaga utav Melodifestivalen igång. Hur gör ni. Tittar ni inte alls eller går ni all in med festkläder, bubbel och snittar
Dagens recept kommer från bloggen Remsans bistro. Titeln på inlägget var “Solen i en form” och en dag mitt under den regniga sommaren lät det helt underbart
Jag vet inte hur det är för er, men jag har ibland svårt att bjuda skeptiker av vegetarisk kost på mat, speciellt om rätten jag bjuder på innehåller bönor och/eller linser och såklart en hel del grönsaker
Precis som jag nämnde häromdagen så har jag en liten sammanställning med några grötgryner HÄR, men jag har även en sammanställning av några matgryner HÄR
ex grönsaker, linser, bönor, matgryner) och därefter skriver jag en lista med tänkbara rätter där ingredienserna ingår, på så sätt betar jag av ingredienserna allt eftersom under den kommande veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.