Ingredienser Portioner. 4 Brynt smör 100 g smör 1/2 citron 1 vitlöksklyfta salt och svartpeppar Svartrötter 1/2 dl pinjenötter 500 gsvartrötter 1 msk salt Till garnering 65 g röda mangoldskott 2 msk skuren gräslökLägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupongKupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Lägg på svartrötterna, ringla över en god olivolja och riv på rikligt med parmesan. Förra veckan köpte jag en förpackning med ekologisk svartrot utan att veta vad jag skulle göra med den
Häll över svartrötterna i ett durkslag och skaka bort vattnet. En av fördelarna med att prenumerera på Ekolådan är att vi får möjlighet att prova grönsaker som vi aldrig skulle köpt annars
Har sett svartrot i butik och på menyer på restauranger lite då och då men aldrig smakat. Så jag köpte det i helgen och tänkte att jag skulle tillaganågongång denna veckan
Fyll diskhon med vatten och lägg ner svartrötterna så att jorden lossnar. Skala rötterna och skölj i kallt vatten innan du lägger ner dem i det saltade vattnet
Ett av de recepten var denna förrätt vi bjöd på förra helgen i form av kokta svartrötter med lime- och gräslöksaioli och chorizoströssel - ljuvligtgott