Böckling varmrökt recept

Gårdagens snabba gröna middag med varmrökt lax

Gårdagens snabba gröna middag med varmrökt lax

Varmrökt lax med gräddkokt broccoli. Gårdagens snabba gröna middag med varmrökt lax passar in i kategorin "må bra", eftersom fisk är en bra källa till vitamin D, vitamin B12, protein, selen och jod. Och dessutom innehåller fet fisk, det vill säga lax, inlagd sill, böckling och makrill, de viktiga omega-3 syrorna som är bra för hjärta, hjärna och syn. 600 g varmrökt lax. 600 g varmrökt lax
Bondomelett med varmrökt fisk

Bondomelett med varmrökt fisk

Cirka 300 g varmrökt lax, sik eller böckling. 300 g varmrökt lax, sik eller böckling. 4 portioner. 1/2 purjolök
Bondomelett med varmrökt fisk

Bondomelett med varmrökt fisk

sik eller böckling. Cirka 300 g varmrökt lax. Hetta upp en stor stekpanna till medelvärme. Ansa och skiva purjon, stek i lite fett minst 5 minuter
Dagens recept: Kall laxpaj

Dagens recept: Kall laxpaj

Välj böckling till fyllningen i stället för lax. Rensa böcklingen och använd också ev som i fyllningen
Potatissallad med rökt fisk

Potatissallad med rökt fisk

300 g skinn- och benfri varmrökt lax eller annan fisk. Tvätta och koka potatisen, låt den svalna. Dela potatisen
Varmrökt lax med två såser

Varmrökt lax med två såser

Det här receptet på två såser till varmrökt lax är hämtat från Allt om mat. 1 kilo hel varmrökt fisk, lax, sik, öring, makrill eller böckling
Wraps med laxröra

Wraps med laxröra

Vill man kan man byta ut laxen till annan rökt fisk tex makrill eller böckling. 250 g varmrökt lax eller annan fisk. 250 g varmrökt lax eller annan fisk
Traditionellt skandinavisk mat hälsosam

Traditionellt skandinavisk mat hälsosam

Böckling är varmrökt sill (eller strömming som. Skärvångens ostar. Jag snubblade över något fantastiskt på internet, under rubriken Ät som en Svensk som rekommenderar den traditionellt svenska kosten för att det är så hälsosamt

Krämig soppa med rökt fisk & sockerärtor

Varmrökt lax går också bra, och naturligtvis rökt böckling. Har man tur att få tag i rökt torsk eller kolja ger det en fin smakbrytning i den milda soppan

Varmrökt fisk på couscousbotten

250 g varmrökt fisk, t ex 2 makrillfiléer, lax, röding, böckling. Rensa fisken från ben om så behövs. Ljumma fisken en halv minut i mikrougn

Bondomelett med varmrökt fisk

cirka 300 g varmrökt lax, sik eller böckling. Ta fisken ur kylen så den inte är för kall när den serveras