Temperera chokladen (smält hälften, hacka den andra halvan fint och blanda tillsammans med smälta chokladen tills allt smält) och doppa biskvierna i den
Sådana här små gulliga minikakor är trevligt att ha till hands och förgylla många desserter med (t. Vänd försiktigt ned mandelmjölet och försök behålla så mycket luft som möjligt i smeten
Hemmagjord mandelmassa får du genom att blanda likadelar mandelmjöl och strösocker och köra detta i matberedaren med den tilhörande kniven, tillsätt lite äggvita för att få en lagom konsistens
Jag tänkte mig att göra biskvier som även dottern skulle uppskatta och det vill jag lova att hon gjorde, men hon föreslog en ljusare choklad till nästa gång och jag håller nog med
Jag har länge tänkt att göra biskvier och/eller Sarah Bernhardt-bakelser, men har inte kommit mig för att göra det (lite pga att jag tänkt att det varit för krångligt att göra)
Kärna ur de mjuka dadlarna och mixa medmandelmjöl till en formbar, krämig massa. Mixa mandelmjöl, kokosolja och agavesirap till en massa som är lätt att forma
Jag fyllde mina med en marängsmörkräm som jag hade över sedan jag gjorde biskvier (recept kommer. Blanda florsocker och mandelmjöl i en skål, detta ska sedan siktas ner i smeten
Bottenplattorna är superlätta att göra, och blir lite mjukare än en variant med socker. Chokladbiskvier finns i nästan alla caféer och är verkligen ett omåttligt populärt bakverk