Sleva upp på tallriken med lök och pistagenötsblandningen o dekorera med en kvist rosmarin. 680 gram fläskfilé30 gram smör. Sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra och sätt köttet i ugnen i 20 - 30 minuter beroende på filéns tjocklek. 680 gram fläskfilé. Sätt ugnen på 200 grader
Sätt in tomathalvorna i ugnen. Toppa med smör, hackad rosmarin och salt. Ugnsstekta tomathalvor. Putsa och gnid köttet med salt, peppar och finhackad rosmarin
Lägg över köttet i en ugnsfast form och klappa in det med örtkryddor, salt och peppar. Ugn 125°. Stek köttet i mitten av ugnen tills termometern visar 67°. Sätt ugnen på 175°. Grädda i nedre delen av ugnen, ca 1½ timme. Låt vila 10 minuter innan tårtan tas ur ugnen. Smaklig måltid 500 g fläskfilé. 1 tsk rosmarin eller timjan
HelstektFläskfilé, Klyftpotatis Och BearnaiseHelstektFläskfilé Med Klyftpotatis Och KantarellsåsHelstektFläskfilé, Pommes Anna & Grönpepparsås Ingredienser
Ta upp köttet och lägg det i en ugnsfast form. En mycket enkel och god variant på fläskfilé. Rosmarin. Krydda med färsk hackad rosmarin eller smula den torkade över samt salta och peppra
1 fläskfilé2 vitlökklyftor1 tsk hackad rosmarinrivet skal av 1 citronolivoljasalt och svartpepparSätt ugnen på 125 grader. Skala och finhacka vitlöken och blanda med rosmarin, citronskal, 1,5 tsk salt och 2 krm peppar. Stek klart i ugnen tills innertemperaturen är 70 grader. 1 fläskfilé
Att tillaga fläskfilén i ugnen på lågt temperatur ger ett saftigt och gott kött. italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano)
Putsa köttet rent från fett och gnid in det med stött färsk rosmarin, salt och peppar. Servera tillsammans med strimlad isbergssallad, kryddad med lite salt och rosmarin