Platta till dem igen, precis innan de ska in i ugnen. Smaken är god, men har en liten bismak av jäst och brödet är lite mer kompakt än den andra varianten
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Jag har dekorerat med en av mina spännande perenna kryddörter från Norden, sötverbena - den användes förr som sötningsmedel och har toner av svarta vinbär
Tillsätt mango och ananas och mixa igen men inte mer än att det blir lite klumpar kvar. SÅ BESVIKEN jag blir när jag läser Råd & Röns test om kravmärkta kallpressade olivoljor och ser att Saltå Kvarn är en av de få som innehåller rester av besprutningsmedlet klorpyrifos
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igenav en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Med ljuset och värmen har även lusten att fotografera det jag lagar och bakar smugit sig på igen, liksom suget efter att baka och laga snabbfixade rätter med mycket färg och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.