2 msk färsk timjan. Ugn. 150°. Krydda köttet med salt och peppar och bryn runt om i smör. Blanda finhackade örter med hackad vitlök och lök och vänd köttet i blandningen
Ta bort grova stjälkar från persiljan och ta av bladen från timjan- och rosmarinkvistarna. Lägg lammfiléerna i en grund ugnsfast form och lägg på generöst av örtblandningen
persilja, basilika, timjan, rosmarin. Lammfilé. Färsk timjan. Lammfilé. Häll upp rödvin i en kastrull och tillsätt schalottenlök, lagerblad, timjan och peppar
2 msk färsk timjan. Krydda köttet med salt och peppar och bryn runt om i smör. Blanda finhackade örter med hackad vitlök och lök och vänd köttet i blandningen
Krydda med peppar och timjan. Garnera med strimlat citronskal och timjan. timjan. 1 msk timjan. Putsa och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör
timjan. Sätt ugnen på 150 grader. Krydda köttet med salt och peppar runt om och klappa in örterna. Hetta upp olja och smör i en panna och bryn köttet runt om i en panna i någon minut tills det fått fin färg
Det kommer från den utmärkta kokboken ”Kärlek, oliver och timjan”. Salta lammfiléerna och låt vila. 2 lammfiléer. Stek lammfiléerna i olivolja och låt dem gå färdigt i ugnen tills de har en innertemperatur på 50 grader. 2 lammfiléer