I lördags var jag med vänner och åt middag på stan. Sofie berättar om en annan vän. Lovisa. Hon har inte sedan hon var 19 kunnat gå ner i split, men nu kan hon det igen, 19 år senare
3 veckor sen op. Läkningen tuffar på. Känslorna likaså. Dagens lunch intogs på storhotellet i byn. Galet skönt för både kropp å knopp att komma hemifrån en stund
Nu tar jag fredag i sällskap av senaste numret av Lantliv och ett glas rött fredagsvin. Olof passar på att rensa bort sticklingarna från jordgubbsplantorna, medan Bally sitter bredvid och agerar sällskapshund
Dags att lindra veckans första sötsug. Jag väljer självklart de fräschaste tryfflarna och det bästa med det här receptet är att jag slipper använda spisen
Hej. Har inte hunnit skriva på ett par dagar vi har suttit typ varje dag och letat resor och nu har vi bokat =) Ska bli så underbart att få komma iväg och bara få vara och njuta av livet, vi behöver komma i får som familj, bort från allt och få uppleva saker ihop
Jag har nyss hittat din och michaelas pod och måste ju säga att jag bara älskar er, kan bara börja skratta rakt ut när jag är och går och lyssnar på er för ni är så himla roliga
Sätt ugnen på 220°C. Lägg bakplåtspapper i en bakform, ca 30x40cm. Vispa smör, muscovadosocker och rörsocker i en skål i ca 5 minuter tills blandningen är ljusbrun och luftig