Tara recept

Nyårstårta med stjärnor

Nyårstårta med stjärnor

TÅRTBOTTNAR Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker poröst. Rör i gräddfil, kryddor, mjöl, bakpulver och lingonsylt
Dom tar lksom aldrig slut

Dom tar lksom aldrig slut

Äpplena. Jag plockar och plockar men korgen är lika välfylld ändå. Lite mer av den supergoda och lite kryddiga Äppelchutneyn får det bli
hur tar du din gurkmeja?

hur tar du din gurkmeja?

I lördags var jag med vänner och åt middag på stan. Sofie berättar om en annan vän. Lovisa. Hon har inte sedan hon var 19 kunnat gå ner i split, men nu kan hon det igen, 19 år senare

Det tar sig sa hon som elda upp huset

3 veckor sen op. Läkningen tuffar på. Känslorna likaså. Dagens lunch intogs på storhotellet i byn. Galet skönt för både kropp å knopp att komma hemifrån en stund
Marco tar nattmat...

Marco tar nattmat...

till högre höjder. Igår natt kl 01. 00 svängde italienaren ihop burgare med småsallad och hyvlad grana padano

Nu tar vi fredag!

Nu tar jag fredag i sällskap av senaste numret av Lantliv och ett glas rött fredagsvin. Olof passar på att rensa bort sticklingarna från jordgubbsplantorna, medan Bally sitter bredvid och agerar sällskapshund
Nu tar ni den!

Nu tar ni den!

Ledtråd nummer två borde få er på rätt spår. För övrigt. Nu kan ni hitta bloggen även via adressen johannastartor

Rabarbern tar sig

Det verkar som att våra rotsticklingar från våra rabarber tar sig och växer så det knakar i växthuset

Vart tar tiden vägen?

 . Dukade upp och hade en mysig och lång frukost idag. Snart ska jag iväg till Trelleborg för att fixa inför nyår
Nu tar vi fart in i 2013

Nu tar vi fart in i 2013

Så GOTT NYTT ÅR på Er. Helt kravlöst firar jag nyår hemma i soffan med min dotter. Vi ska se på cirkus på tv
Sötsuget tar över

Sötsuget tar över

Dags att lindra veckans första sötsug. Jag väljer självklart de fräschaste tryfflarna och det bästa med det här receptet är att jag slipper använda spisen

Nu tar jag in på hotell!!!!

Ah, morgon och inga direkta planer för vad som skulle hända idag, mer än att Oliver skulle på kalas vid 12

det tar sig

Och blir lite lättare dag för dag. Kroppen är fortfarande paj, och hjärnan inte riktigt med ännu, men jag känner mig hoppfull

Nu tar jag semester

Hej. Har inte hunnit skriva på ett par dagar vi har suttit typ varje dag och letat resor och nu har vi bokat =) Ska bli så underbart att få komma iväg och bara få vara och njuta av livet, vi behöver komma i får som familj, bort från allt och få uppleva saker ihop

Podden tar sommarlov

Jag har nyss hittat din och michaelas pod och måste ju säga att jag bara älskar er, kan bara börja skratta rakt ut när jag är och går och lyssnar på er för ni är så himla roliga
Schwirlies konfekt

Schwirlies konfekt

Rulla mandelmassan till kulor i önskad storlek. Temperera chokladen var för sig och häll den vita i en skål
Smaskiga spöken

Smaskiga spöken

Sätt ugnen på 220°C. Lägg bakplåtspapper i en bakform, ca 30x40cm. Vispa smör, muscovadosocker och rörsocker i en skål i ca 5 minuter tills blandningen är ljusbrun och luftig