Här kommer ett riktigt gott tillbehör. Tycker ofta man hör folk säga att dom inte gillar blomkål och om ni är en av dom, lova att testa detta innan ni bestämmer er
Blomkålscouscous. Häll av vattnet av blomkålscouscousen och låt fräsa med någon minut. Blomkålscouscous. Som jag sagt tidigare blir jag lätt trött på gräddiga såser, och försöker hitta andra alternativ till LCHF
Ingredienser1 blomkålshuvud2 tomater, skurna i bitar1 paprika, gul, skuren i bitar15 oliver, gröna5 rädisor, skurna i klyftor1/2 gurka, skuren i bitarSaft från en lime2 msk hampaoljaGör så härKör blomkålen i matberedaren tills den är finhackad
På min lediga dag har jag (fasen vad jag är ledig jämt. ) sovit, packat upp väskorna, solat och badat, läst bok och spanat i Blue Port, shoppingcentrum här i Marmaris
Stek blomkålscouscousen i några minuter under omrörning tillsammans med kryddorna. Blomkålscouscous (2 stora portioner). Blomkålscouscous (2 stora portioner)
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
1 hacka all lök och stek med curry. Lägg åt sidan. 2 skär kycklingar i bitar och bryn. 3 tillsätt allt förutom briccoli och blomkål i en gjutjärnsgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.